De Statenfractie

Luuk Folkerts (Statenlid, fractievoorzitter)

Luuk (1963) is sinds 2007 actief voor de Partij voor de Dieren, eerst als penningmeester van het partijbestuur en van 2010 tot 2015 als partijvoorzitter. Daarnaast is hij vanaf de oprichting bestuurslid van de Animal Politics Foundation, de buitenlandstichting van de partij. Sinds april 2017 is Luuk Statenlid voor de partij in Overijssel, waar hij Lia van Dijk is opgevolgd.

​ ​​​ ​​

 

 

 

 

 

 

 

Marion Degeling (Burgerlid)

Al bijna haar hele leven zet Marion (1952) zich in om bij te dragen aan het welzijn van dieren. Zij is de laatste jaren bestuurslid geweest van de afdeling Noord-Overijssel van de Dierenbescherming en momenteel is ze werkzaam als afdelingsinspecteur en coördinator dierenwelzijn bij de Dierenbescherming.

​ ​​

 

 

 

 

 

 

 

Thomas Fabry (Burgerlid)

Thomas (1971) heeft tijdens zijn vroege jeugd tegenover de ingang van een slachthuis gewoond. Daardoor werd hij dagelijks geconfronteerd met dierenleed. Hij is lid geworden van onze partij en is campagnecoördinator geweest  in Overijssel. Sinds mei 2015 is Thomas Burgerlid. Thomas is te volgen via Facebook.


 

 

 

 

 

 

Suzanne Ongena (Fractiemedewerker)

Suzanne (1988) is afgestudeerd antropoloog en (milieu)criminoloog en heeft zich ingezet voor verschillende milieu- en natuurorganisaties. De partijbeginselen sluiten voor haar naadloos aan op concepten uit de green criminology die zij toepaste in haar studie. Na een tijdelijke werkervaringsplek als fractieondersteuner bij de Tweede Kamerfractie van de Partij voor de Dieren, is zij sinds juli 2015 werkzaam als fractiemedewerker.

 

 


 


 

 

 

 

De fractie op social media
De fractie is te volgen via Twitter en Facebook (pagina van de Partij voor de Dieren Overijssel, waar ook nieuws van de fractie wordt vermeld).

Contact

Werkgroep
Wil jij als lid in onze provincie opkomen voor dierenwelzijn, natuur en milieu? Neem dan contact op met de Werkgroep Overijssel.