Agenda


 • PvdD Café Twente

  Wil je in contact komen met leden van de werkgroep in Twente? Op maandag 20 januari is er een PvdD café in Enschede. Op deze bijeenkomst kan je op een laagdrempelige manier met leden van de werkgroep in contact komen.

  20 januari , 19:00
  Café Het Bolwerk, Enschede
 • Informatieavond gemeentepolitiek in Twente

  De Partij voor de Dieren werkgroep Twente wil graag een gemeenteraadsfractie realiseren om op te kunnen komen voor onze idealen en dieren, natuur en milieu een stem te geven

  Om mee te doen met de volgende gemeenteraadsverkiezingen hebben we wel mensen nodig die zich kandidaat willen stellen of op een andere manier willen helpen bij de fractie. Lijkt het jou leuk om mee te helpen? Of weet je het nog niet zo goed, maar ben je wel nieuwsgierig? Geef je dan op voor deze avond!

  PvdD gemeenteraadslid Michelle van Doorn uit Nijmegen zal de nodige uitleg geven over allerlei onderwerpen die van belang zijn voor deelname aan de verkiezingen. Hoe komt een kieslijst tot stand? Hoe werkt een fractie? Hoe werkt de lokale politiek? Wat is het verschil tussen de PvdD en andere partijen?

  Graag van te voren aanmelden via overijssel@partijvoordedieren.nl. Mocht u niet aanwezig kunnen zijn maar wel geïnteresseerd zijn, laat ons dit dan ook weten!

  3 februari