Doe mee


Actief aan het werk voor dierenwelzijn, natuur en milieu!

De werkgroep Overijssel van de Partij voor de Dieren bestaat uit een groep actieve leden. We volgen de lokale actualiteiten, komen op voor het belang van dieren waarbij regionale- en gemeentelijke politieke besluitvorming een rol speelt.
We werven nieuwe leden voor de Partij voor de Dieren en houden contact met de bestaande leden. We organiseren film- en themabijeenkomsten en staan met onze stand op diverse markten.
Tijdens verkiezingen voeren we campagne: we plakken posters, zoeken de aandacht van het publiek en verspreiden flyers. Onze campagne inspanningen hielpen de Partij voor de Dieren bij het winnen van een zetel in de Provinciale Staten van Overijssel.

Wil jij als lid in onze provincie opkomen voor dierenwelzijn, natuur en milieu? Dan ben je van harte welkom in onze werkgroep! Actief zijn kan op diverse manieren. Je bepaalt zelf aan welke werkzaamheden je mee wilt doen.

De werkgroep Overijssel heeft drie lokale werkgroepen: Zwolle, Deventer en Enschede. Leden kunnen zich dus aansluiten bij een meer regionale groep leden. Contact leggen kan via overijssel@partijvoordedieren.nl.

Ben je tussen de 14 en 28 jaar en wil je je graag inzetten voor dieren, natuur en milieu? Neem dan eens een kijkje bij PINK!, de jongerenorganisatie van de Partij voor de Dieren. In Overijssel hebben zij een eigen afdeling: www.pinkpolitiek.nl/overijssel.